+32 (0)499 80 01 46     info@cornucopiae.be      LinkedIn

Sollicitatiebegeleiding

Weet je wat voor werk of baan je zoekt, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden ervan? Dan is sollicitatiebegeleiding zeker iets voor jou!
" Ze moeten u zien staan én zien zitten "

Hedendaags solliciteren

De manier van solliciteren is de afgelopen jaren flink veranderd. Je curriculum vitae moet aan bepaalde eisen voldoen, net zoals de motivatiebrief. Linkedin, het zakelijke netwerk, is ontzettend belangrijk geworden. En hoe zie je door de bomen het bos met al die verschillende vacaturesites? In sommige branches komt standaard een overweldigend aantal reacties binnen. Dan heb je tegenwoordig ook nog ATS, de sollicitatierobot die vaak voor grotere bedrijven de eerste selectie van kandidaten doet. Hoe moet je daar als sollicitant mee omgaan? Door alleen te reageren op vacatures is de kans op een nieuwe job erg klein. Maar ook als je uitgenodigd wordt voor een gesprek zijn er verschillende valkuilen. Sollicitatiebegeleiding helpt je kansen sterk te vergroten.

Sollicitatiebegeleiding

Als coach ondersteun en adviseer ik je bij het sollicitatieproces. Voor het verkrijgen van jouw gewenste job is het belangrijk dat je jezelf goed kunt profileren. Dat geldt voor het maken van een goed CV of resumé, voor het schrijven van een pakkende motivatiebrief, maar ook voor het voeren van gesprekken en het effectief inzetten van sociale media. En dat is precies waar we in dit traject aandacht aan besteden. Hoe presenteer je jezelf, hoe kun je jezelf op de arbeidsmarkt onderscheiden en hoe kun je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten?   

Geïnteresseerd in sollicitatiebegeleiding?

Wil jij écht werk maken van die leuke job? Neem dan contact op voor een telefonische intakegesprek waarin we doorspreken waar jij ondersteuning voor nodig hebt. Hierdoor kunnen we in de eerst volgende sessie meteen heel praktisch van start gaan.