+32 (0)499 80 01 46     info@cornucopiae.be      LinkedIn

Re-integratie coaching

Ben je door een burn-out een tijdje uit de running geweest en wil je nu weer aan de slag? Dan zijn een aantal zaken daarbij zeker van belang. Hoe ga je ervoor zorgen dat je niet terugvalt in je oude patroon? Hoe ga je de komende tijd je grenzen bewaken? Keer je terug naar je oude werkplek, of is een meer passende werkplek een betere optie? Wat is dan een voor jou beter passende werkplek?

Grip op je werk

Zou je graag naar een situatie willen waarin je niet steeds weer over je eigen grenzen heen gaat? Waarin je voldoende vertrouwen hebt in jezelf en je in je kracht staat? Waarbij privé en werk in balans zijn? Met werk dat écht bij jou past en waar jij écht blij van wordt? Waarbij je je bewust bent van je talenten en kwaliteiten en deze ook voldoende kunt inzetten? Zodat je uiteindelijk weer met plezier en voldoende energie aan het werk kunt? Dan is dit re-integratietraject zeker iets voor jou!

Hoe werkt re-integratie?

Met dit re-integratietraject, bestaande uit gesprekken en opdrachten, ontdek je wat jouw talenten en kwaliteiten zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Je gaat leren hoe je je eigen grenzen kunt bewaken, hoe je ervoor zorgt dat je jezelf niet steeds voorbij rent. Je leert hoe je omgaat met lastige situaties en hoe je ervoor zorgt dat je niet in je oude patroon terugvalt.

Geïnteresseerd?

Zet nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor re-integratie.

Image