+32 (0)499 80 01 46     info@cornucopiae.be      LinkedIn

Individuele coaching

Heb je het gevoel dat je meer in je mars hebt? Zit je vast in een lastig patroon en belemmert dit je verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling? Vind je het lastig je wensen uit te spreken of anderen ergens van te overtuigen? Heb je het gevoel dat er niet naar je wordt geluisterd of kom je in je werk onvoldoende tot je recht? Wil je graag zelf invloed kunnen uitoefenen op je verdere professionele ontwikkeling? Dan is deze coaching zeker iets voor jou!

" Pas als je loslaat wat niet meer bij je past, schep je ruimte voor jezelf. "

Wat is persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching is een individuele begeleiding waarbij jouw eigen specifieke coachvraag centraal staat. Afhankelijk van deze vraag stellen we een doel en kijken we wat je nodig hebt om daar te komen. Als coach spiegel en stimuleer ik, zet ik vraagtekens en speel ik waar nodig advocaat van de duivel. Ik confronteer en denk met je mee. Door de inzet van je eigen kwaliteiten en het aanboren van (onvermoede) talenten leer je doeltreffender te handelen.
Het resultaat is dat je meer inzicht hebt gekregen in jezelf en in de gevolgen van je denken en handelen. Je kunt situaties beter overzien en bent je meer bewust van je eigen rol; je hebt een beter zicht op de mogelijkheden om een probleem op te lossen. Je bent daardoor in staat adequater op situaties in te spelen.

Hoeveel tijd kost het?

De duur van een coachingstraject is afhankelijk van de coachingsvraag. Meestal varieert het tussen de vier en zes gesprekken van een uur. Maar soms zijn één of twee gesprekken al voldoende om weer verder te kunnen. Tussendoor krijg je opdrachten mee ter ondersteuning van het traject.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze coaching? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor individuele coaching.