+32 (0)499 80 01 46     info@cornucopiae.be      LinkedIn

Loopbaanbegeleiding

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je huidige baan? Mis je de uitdaging en doe je veel op routine? Heb je het gevoel dat je je niet voldoende kunt ontwikkelen en loopt je loopbaan niet meer zoals je wenst? Of ervaar je juist te hoge eisen en ga je over je grenzen heen? Ben je op zoek naar een betere work-life balans? Weet je misschien wat je niét wilt, maar nog niet wat je wél wilt? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
" Find a job you like and you add five days to every week. "

Werk dat écht bij je past

Als je werk hebt dat je écht leuk vindt en waarin je je talenten optimaal benut, ga je met meer plezier en energie naar je werk. Wat past nu écht bij jou? Waar word jij écht blij van? Is een andere functie voor jou een goede optie, een andere job, of een loopbaanswitch? Wellicht de opstart van een eigen zaak? Loopbaanbegeleiding helpt jou bij het vinden van het antwoord. Als coach ga ik samen met jou aan de slag om de juiste antwoorden te vinden. Ik ondersteun je bij het maken van de juiste keuzes.

Hoe werkt
loopbaanbegeleiding?

Iedereen kent wel van die momenten dat het niet goed gaat, dat alles te veel is. Meestal is het tijdelijk, weet je waardoor het komt en ook wat je eraan kunt doen om weer beter in je vel te komen zitten. Soms lukt het echter maar niet grip op de situatie te krijgen. Je doet vreselijk je best, je werkt heel hard maar je hebt het gevoel niet vooruit te komen. Je begint zowel lichamelijk als emotioneel uitgeput te raken. Je pleegt langdurige roofbouw op je lichaam. In zo'n geval kan er sprake zijn van een burn-out. Burn-out is een toestand van mentale uitputting en overspannenheid door ongewone vermoeidheid. Ben je benieuwd of dit op jou van toepassing is, neem dan contact op voor de afname van de wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst.


Duurtijd

Gemiddeld bestaat een traject van loopbaanbegeleiding uit vier tot zeven gesprekken van één tot anderhalf uur, verdeeld over een periode van anderhalf tot vier maanden. Hiervoor kan de loopbaancheque van de VDAB gebruikt worden. Voor meer info ga naar tarieven.

Image

Geïnteresseerd?

Wil jij werk vinden dat écht bij je past? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Voor veel mensen is het vragen om begeleiding een hele stap. Maar als je die stap eenmaal gezet hebt, zul je merken dat het je veel oplevert.

Kwaliteit en deontologie

Cornu Copiae is houder van BC 9022 kwaliteitslabel voor loopbaanbegeleiding en onderschrijft de bijhorende gedragscode loopbaanbegeleiding. Dit kwaliteitslabel is voor loopbaancoaches een extra kwaliteitsgarantie voor professionele begeleiding en voor een deontologische samenwerking. 
Image