+32 (0)499 80 01 46     info@cornucopiae.be      LinkedIn

Uw medewerker versterken in zijn loopbaan?

Op een gegeven moment ontstaat er de behoefte om verder te kijken. Wat is er op het gebied van loopbaanontwikkeling mogelijk voor deze werknemer? Waar kan hij naar toe groeien, waar ligt zijn kracht? Welke positie zou hij kunnen gaan bekleden in de nieuw vorm te geven organisatie? Wat kunnen we hem meegeven op zijn weg naar een andere organisatie?

Hoe werkt Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is een coachingstraject waarbij werknemers leren hoe ze hun loopbaan op een persoonlijk zinvolle manier kunnen ontwikkelen in relatie tot de snel evoluerende arbeidsmarkt. Wenst u uw medewerkers te versterken in hun loopbaan? Dan bent u bij Cornu Copiae aan het juiste adres. Aan de hand van individuele coachingsgesprekken wordt de werksituatie onder de loep genomen. Tijdens de begeleiding worden samen met de medewerker zijn/haar kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren in kaart gebracht, hoe deze zich kunnen vertalen naar een werksituatie in overeenstemming met het in kaart gebrachte zelfbeeld. Men gaat met andere woorden op zoek naar de arbeidsrol die het beste aansluit bij de persoonlijkheid van de medewerker of gaat na hoe een balans kan gevonden worden tussen de persoonlijkheid en de huidige job. Elke coaching eindigt in een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarin loopbaandoelen neergeschreven worden, alsook de acties die nodig zijn om deze doelen te bereiken.

Duurtijd

Tussen het moment van aanmelding en afronding van het loopbaanonderzoek geldt een termijn van vier tot zes weken.

Geïnteresseerd?

Zet nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking voor loopbaanbegeleiding voor uw medewerkers.