+32 (0)499 80 01 46     info@cornucopiae.be      LinkedIn

Coaching bij stress en burn-out

Heb je een medewerker die normaal gesproken vrolijk naar zijn werk komt, maar de laatste tijd somber en futloos overkomt? Is je ziekteverzuim hoog binnen een bepaalde afdeling of organisatie. Zijn er medewerkers hervallen met burn-out en zoek je een manier om hen te ondersteunen bij het terugkeren naar het werk?
" Find a job you like and you add five days to every week. "

Wat levert begeleiding op?

✓ Voorkomen of verkorten van ziekteverzuim 
✓ Meer energie
✓ Beter slapen
✓ Minder piekeren
✓ Meer ontspannen
✓ Minder emotioneel
✓ Omgaan met perfectionisme
✓ Beter omgaan met uitdagingen en problemen
✓ Grenzen beter bewaken
✓ Leren loslaten
✓ Meer zelfvertrouwen
✓ Opnieuw plezier in werk

Hoe werkt deze coaching?

Begeleiding bij spanningsklachten is altijd maatwerk. De aanpak is gericht op het voorkomen of het verminderen van klachten en op een spoedige en duurzame re-integratie. Het proces volgt de richtlijnen voor artsen en omvat 3 stappen: opladen - oplossen - oppakken. Als erkend VESB-coach bied ik individuele coaching aan van medewerkers en managers. Daarnaast kan de organisatie geadviseerd worden over het bevorderen van veerkracht en het verminderen van negatieve stress. Ten slotte kunnen er workshops verzorgd worden over veerkracht en omgaan met werkdruk voor medewerkers en managers.

Geïnteresseerd?

Zet nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking voor stress en burn-out coaching voor uw medewerkers.

Image